fredag 8 maj 2015

Kort och gott -om julen!

Nu är datorn rensad från allt, så jag får lixom starta om från ruta ett... Har en massa bilder på mobilen som jag inte har en aning om ifall jag har dem sparade eller inte. Dagens bilder blir därför lite OT, det blir lite juligt! :)

Först ut är ett par flask-tags som jag gjorde till pojkarnas fröknar. Piffar upp den tråkigaste flaska!
 
Jag använde mig av en Nellie Snellen-die när jag stansade ut "cirkeln" runt flaskhalsen. Lite fix å trix så att man inte stansar vid själva tagen.
 Sparsamt med dekorationer, jag hade helt enkelt inte tid!

Eftersom jag har en liten dam här hemma som vill hjälpa till när jag börjar pyssla, så fick det bli julkort gjorda av barnen. 
Dutt -ett tumavtryck här, och dutt- ett pekfingeravtryck där! Rullade en liten boll av bomull, ritade ögon och satte på lite stickers. Roligt för alla barnen från 4 till 11 år! :)
 

Dock ville jag göra något kort själv, ville testa lite olika saker, och detta blev resultatet.
Jag har använt mig av en servett och smält fast på vanligt skrivarpapper, med plastfolie och strykjärn.
Sen hade jag ett alfabet från BossKut som jag aldrig använt, Alpha-Tags. Gjorde på två olika sätt, negativt (God) och positivt (Jul). Embossade hörn och ett pärlband runt.

Fick en beställning av min syster, hon ville ha ett par ljuskort till sina förskolefröknar. 
Julgranskulorna är så fina, de kommer från Tattered Lace. Ni ser väl texten och att det inte bara är ett mönster i dem? ;)

Själv gav jag "mina " förskolefröknar en varsin handgjord tvål. 
Jag kommer inte riktigt ihåg varifrån jag fick tagsen, men jag tror att det var på en sida på FB (Madeleines Digitala Vintagebilder).


 
Tack för titten & ha en fin kväll!
Kram Kicki
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar