lördag 19 augusti 2017

Fyra studentkort

Idag backar jag bakåt tiden litegrann, tänkte visa några studentkort både från i år och tidigare.

Antons mamma ville ha en bild med på grabben, dock var den repig men hon ville använda den ändå. Jag lyckades retuschera den i 'Paint' så det breda vita strecket som förut gick över pannan försvann!

På insidan skrev jag ut studentsången och satte dit en studentmössa (stämpel från Gummiapan). 
Prästkragepappret är en freebee från Skogstokiga. Det finns en länk i min högra sidebar om Ni vill kolla in flera mönster.Andra kortet är till Fredrik. Har jag sagt att jag ogillar att göra kort i gult/blått? Tycker det är svåra färger att jobba med. Till detta kortet tog jag t.o.m fram virknålen och virkade en blågul blomma!


Också här finns studentsången med. Bakgrunderna hittade jag på Google.

Fredrik gillar f.ö traktorer (typ Grålle) så det ville jag få med.

Nästa kort bryter av från det blågula, det är till Filippa som gillar lila och rosa. Efter studenten skulle hon flytta till USA och gå på ett golfcollage. En golftjej m.a.o, Ni ser väl golfberlocken?! Jag sökte över hela nätet för att hitta ett passande hänge. Hittade inget i svenska butiker, till slut hittade jag på Ebay.

Insidan.
Även här googlade jag fram en bild, med golftema denna gång. Ljusade upp bilden så att den blev lite "diffus". Själva kortstommen har golfbollsmönster, men det syns inte så tydligt på kamerabilderna.

Fjärde kortet är till William och har samma stuk som det första.

På insidan har jag stansat ut en studentmössa, dien är från QuicKutz. Hörnen är en die från Cheery Lynn.

Må så gott tills nästa besök! :)
Kram Kicki


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar