söndag 26 februari 2012

Vad har jag gett mig in på?!

Jag... Blogg... 
Ja, tanken känns främmande! Och skrämmande... Dels för att jag är heeelt oteknisk när det gäller data och kameror, dels för att jag inte vet om jag klarar av att hålla liv i en blogg. :S 
Men min tanke var/är att här kan jag samla mina favoritbloggar på ett enda ställe. Då slipper det ligga en massa ikoner på skrivbordet i en enda röra. 

Tänkte börja med att visa upp ett par kort som jag gjort nyligen. Fick en förfrågan om jag ville göra ett kort till en kille som fyllde år. Jag visste egentligen ingenting om honom, mer än att syrran och några kompisar brukar vara där och spela kort å se på film. Och att han är singel (eller, syrran??!). Here we go!
Bombshell-stämplar kom till användning för ändamålet. Spelkorten är dock ingen stämpel, utan en bild som jag skrivit ut från nätet. Har färglagt motiven med distresser. Slängde på lite punchinella, vilket jag använder alldeles för sällan! Annars är det sparsamt med dekorationer, får ju inte bli för plutti-nuttigt. :)
Är med i Bombshells "blog-hop" med detta kortet, så nu ska ni titta vidare på nästa blogg här: http://www.craftypinkanchor.blogspot.com/ :) Passa på att ta en titt på  Kim Gaughan´s fina saker!
 
Nästa kort lade jag sista touchen på igår. Fick en beställning på ett kort som skulle innehålla choklad, thé och värmeljus. Tjejen som ska få det är svarthårig, gillar killar och utför konståkning. Förutom namn och ålder var det den infon jag utgick ifrån.

 Denna tjej hade jag mardrömmar om innan jag färglade henne, håret skulle ju vara svart! Färglägger inte med svart annars, tycker det är sååå svårt! Hörnet är en die från Nellie Snellen, snöflingor från Panduro, egengjord blomma, ett par blingstenar och pearlmaker.
 Den lilla grattis-stämpeln (från Vilda) är embossad och glittrar fint! :) Svårt att se på bilden.
 Insidan. Hörnen på askarna är embossade med glitter...
...liksom swirlarna! Kan aldrig bli för mycket glitter!! ;)

Det blev ett långt första inlägg, eller?! 
Tack så mycket för titten och välkommen åter!

Kram Kicki


3 kommentarer:

 1. these are both wonderful creations!!! The purple swirls inside the second is a great addition.

  SvaraRadera
 2. Gorgeous cards! I love the glitter in the second card also.

  SvaraRadera
 3. Ich mag deine Karten auch und den Teufel auf der ersten.
  Mein Blog ist auch noch neu, aber ich arbeite dran. http://hausno1.blogspot.com/
  Liebe Grüße Biggi

  SvaraRadera