tisdag 13 mars 2012

Personligt

Min sambo ville att jag skulle göra ett kort till en kompis till honom. Hmm, önskemål?? Jag vet ju hurdan personen ifråga är, så det var just därför det var svårt att göra ett personligt kort till födelsedagsbarnet!! Tack och lov för Facebook, där fann jag ett kort på honom som tar fram mycket av hans karaktär! ;)
Så mycket blomster och bling-bling passade inte för detta tillfälle, kände jag. Men något måste ju ändå finnas med, så det blev ett par rosor och kvistar i ena hörnet. Flikarna har jag fäst med brads. (Oj, så skarp den röda färgen blev på kort! Någon får nog lära mig hur man dämpar färgen...)

Jag vann(!) stämplar från Gummiapan, Zig-zag-stämpeln var en av dem. De kom igår, och var preciiis vad jag behövde till detta kort! Jag har en symaskin, men kan inte sy, annars hade jag sytt runt kanten.


Även den stora swirlen på insidan var en av stämplarna som kom i min godispåse. Tyvärr blev trycket lite dåligt på mitten, men, men. Lite stickles på namn och ålder fick avsluta det hela. Även en raggare måste ju få glittra ibland!!

Sugna på att se vilka stämplar jag fick från Gummiapan?
Happy, happy, happy!! :D
Kram Kicki

1 kommentar:

  1. ÅÅh superhärligt personligtkort, så snyggt dekorerad :)
    Vilka fina stämplar du fått :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera