onsdag 3 juli 2013

Avslutning på dagis

Imorgon slutar min lilla stora kille på dagis. Ja ja, det heter förskola, men jag tycker om att säga dagis! :) Jag har hållit på i flera veckor med fröknarnas kort... Inte för att det varit svårt, utan mest för att jag saknat motivation... :/ 

De är 3 ordinarie fröknar, och en vikarie som har varit där en dag i veckan (en av fröknarna har varit mammaledig). Och visst ska vikarien ha ett eget kort hon med, hon har ju lika stort ansvar för mina barn som de andra!
 
Den utstansade fjärilen har jag färgat in med distresser så att den ska matcha Inkido's fjärilspapper. Kroppen är pyntad med mörkbruna halvpärlor i tre olika storlekar.
Jag har sprayat den med lite skimrande mist, men det syns inte på bild.


Rosorna har fått lite stickles på sig, "Frosted lace" om jag inte minns fel. 
Den lila blomman har jag gjort själv. Kul med något som man gjort själv från grunden, men det tar mig 10-15min att få ihop en ros!...


För att inte fresta Er för mycket så har jag inte monterat in chokladkakorna när bilden togs!! ;)
Den här insidan är egentligen ganska spännande. Jag köpte fröknarna varsitt presentkort till vårt lokala konditori. Nu för tiden så ser presentkorten tydligen ut som kreditkort, bankomatkort etc. För att göra en rolig "ficka" till kortet fick jag en idé på posten! Ja, Yves Rocher skickade ut reklam där man drog i en flärp så kom ett klistermärke upp ur fickan. 
Jag konstruerade en ficka med samma funktion; om man drar i bandet så kommer presentkortet upp. Sedan när de tagit bort kortet så står hälsningen bakom.
Vilken fyndig idé va?! :D Hoppas att fröknarna förstår hur de ska göra bara...

Jag får väl visa upp en påse som jag gjorde till min syster när hon fyllde år. Inte något märkvärdigt alls, var bara kul att göra något annat än ett kort. 

Trodde solen skulle lysa mer än den gjort idag... Men när jag skulle fotografera så lyste (haha!) den med sin frånvaro. Därför fick jag inte den rätta färgen på mina bilder. :(Hoppas Ni haft en skön dag därute! 

Kram Kicki
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar