måndag 5 maj 2014

Vinterdvala!...

Jag har inte gått i ide, även om det verkar så i bloggen! ;) Jag har bara inte haft tid att uppdatera, men lite pyssel har det ändå blivit. Jag får väl gå tillbaka i tiden och visa lite bilder på det jag gjort...I november kom min systerdotter till världen, så det blev ett kort i rosa. Och mjukaste nallen såklart! :)

Barnvagnen är en Marianne Design-die. Här har jag stansat ut den i kartong som jag fick i vår lokala färgbutik, alltså ett färgprov. Kartongen hade metallic-lyster och skimrade så fint!Lilla Sofie fick en hel äggkartong i födelsedagspresent!
 
 
Och den var fylld med strumpor och haklappar i "pojk-färger", utom en haklapp som var rosa. Jaja, genus hit och genus dit! Jag gillar att ge blått till killar och rosa till tjejer... och lilla Sofie trodde jag bestämt var en pojke... Hihi! :)

När mina barn delade ut jultidningarna och Panda-sakerna innan jul, lämnade de en gåva till sina kunder: ett varsitt ljus som tack.
Servettmotiven kommer från Panduro.
 
 
Förskolefröknarna fick en varsin handgjord tvål av dottern som julpresent (vi slog in dem i cellofan med en tag). Himla kul att göra egna tvålar, så roligt att experimentera med färg, form och doft! :D Men precis som med scrapbooking är materialet dyrt...


 
 
 
Ha en alldeles underbar vår allesammans!

Kram Kicki


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar