onsdag 20 maj 2015

God morgon!

Med kaffekoppen i handen, och tvättmaskinen på högvarv, tänkte jag slinka in med ett litet inlägg. Tre olika "projekt", kanske har jag visat dem förut.

Min svärmor önskade en betongtavla till en bekant, där en trogen vän och livskamrat fått vandra vidare efter många år tillsammans.
Jag blev (faktiskt!) nöjd med resultatet, och det blev beställaren och mottagaren oxå. Jag fick 200 kr för tavlan fastän jag sa 150, då blir man extra glad när jobbet man gör blir uppskattat! Jag tar ju aldrig ut för tiden, det vore omöjligt!, utan pengarna går till nytt material.

 Här har jag gjort ett kort, jag såg något liknande på nätet som jag fastnade för, så idéen är inte helt och hållet min!
Tyckte om att hålla det enkelt men ändå elegant. Skon är en die från Tattered Lace, ramen är en Spellbinders och hörnen är från QuicKutz. 

 Sist, men absolut inte minst, är mina barn förevigade på ett varsitt ljus. Banden som jag använt som ram kommer från Panduro.
Fint att ge bort som present om fantasin tryter, och inte alls svårt om man har skrivare och embossingfön!


På tal om skrivare. Jag använder ju min rätt flitigt, även om den är lite knasig i sin färgåtergivning. Just nu har den  krånglat att skriva ut alls, för datorn hittar den inte (det är en trådlös bläckskrivare från Brother). Kanske är det dags för den att pensioneras?! :(
Till saken. Jag har fått ett erbjudande från Buzzador på mailen om att  buzza (testa, recensera och tipsa vänner & bekanta) en EcoTank-skrivare från Epson! Men där stannar det roliga. Jag kommer inte in på sidan att anmäla mitt intresse, och sedan ska man gallras bland alla andra intresserade... Men det vore en dröm! :) :)


Ha en fin dag!

Kram Kicki

2 kommentarer:

 1. Gokväll...eller godnatt kanske det ska vara.
  Vilka fina alster du skapat. Gillar betongtavlan massor, väldigt vacker. Fint kort och tjusiga ljus :-)
  Tack för besöken hos mig.

  SvaraRadera
 2. Gokväll...eller godnatt kanske det ska vara.
  Vilka fina alster du skapat. Gillar betongtavlan massor, väldigt vacker. Fint kort och tjusiga ljus :-)
  Tack för besöken hos mig.

  SvaraRadera