fredag 18 mars 2016

Det är de små detaljerna som gör'et!

Hela veckan har jag haft fullt upp med två beställningskort. Idag visar jag upp ett av dem, ett dopkort. 

 Jag pysslar långsamt, och många gånger känns det som om något fattas. I veckan surfade jag runt hos olika webbutiker, och hos Moa Pyssel såg jag en dies från Marianne Design med en massa små fjärilar. Lade den i varukorgen, men lämnade den där. Senare under dagen hade de, Moa Pyssel, ett erbjudande på FB att köpa "grisen-i-säcken"dies till ett värde av 1000kr för halva priset. Och jag slog till!!


Dagen efter (whoa, snabb leverans!!) blev detta levererat till mig! Höll på att få en scrap-orgasm (oj! vart kom det ordet ifrån?!!), så fina dies! OCH de små fjärilarna dessutom!! :D


Jag upptäckte en annan spännande dies i paket som jag inte sett förut, en bladranka från Magnolia. Hmm, kanske är detta en dies som jag har behövt, i hela mitt liv typ, utan att vetat om det?? Var tvungen att ta reda på det!Bladrankan blev så fin efter att jag klippt till längderna i passande storlek, och embossat dem med glitterpulver. Top-notch!! Det är svårt att hitta fina kvistar/blad som utfyllnad under blommorna. Denna blev perfekt!

Och fjärilarna då, som jag var så angelägen om?...


Jo, ni ser, ibland finns där ett litet utrymmet som blir för "vitt". Man vill ha någon liten dekoration utan att det ser alldeles konstigt ut. Just ovanför versen hade jag ett sådant område. En blomma var inte vad jag hade i åtankte, och mera pärlor...nah... Men en liten fjäril!


Små fjärilar kan dessutom vara ypperliga att dölja skavanker med, som en liten buckla i papperet kanske! ;)
Tack för att Du kikade förbi!
Kram Kicki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar