tisdag 7 maj 2013

Buzza med Lego Duplo

Här hemma har magsjukan härjat till och från. Nu har den slagit till med värsta kalibern. Tjejen har idag varit kass i magen i 7 dagar. Inte konstigt att hon är trött när allt flyter ur henne som en öppen kran... Är ganska säker på att hon har drabbats av Rotavirus, en långvarig magsjuka som drabbar främst små barn. Dock ser vi fram emot en vändning nu, det underbara vädret som varit idag får en att bli på bra humör!

Och som på beställning fick vi vårt Buzzador-paket igår, innehållandes Lego Duplo. Vilken uppmuntran för tjejen som låg och var vissen på soffan. Hon sken upp som en sol när hon fick se att det var Duplo i kartongen! :)


 Nu börjar vårt jobb som Buzzadorer, att dela ut rabattkuponger (hela 20% när man köper Lego Duplo på BR Leksaker!) samt berätta om produkterna och dess fördelar. 
 Tillfällen att skapa har det funnits eftersom vi inte haft orken att vara ute jättemycket. 


 
Viktigt att alla bitar är på plats! :)

Detta är en nyhet från Lego Duplo, ett startset i varma, klara färger. Till och med storebröderna ville vara med och plocka med bitarna! ;)

Nu hoppas vi att det vackra vädret är här för att stanna (även om väderleksrapporten sade något annat...)! Annars får vi fler tillfällen att öppna våra kreativa sinnen, med bygg och pyssel! ;)

Kram Kicki 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar