måndag 2 januari 2017

Bildmålarna, KennyK och ett par dopkort

Nu är det ett tag sedan jag fick en beställning på ett kort till en tjej som skulle fylla tolv. Men jag tyckte det blev såpass bra så jag ville spara det i min blogg och inte i mobilen. ;)Jag lyckades leta åt ett foto på jubilaren och fixade till en passande ram. Alldeles innan hade jag köpt en stämpel; B.I.T.C.H, från Bildmålarna. Tyckte att den var passande till detta kortet! Lyckades ha papper och dekorationer som gick i harmoni med varann, några pärlor och glitter till det var top notch. 


Även till insidan hade jag införskaffat en ny stämpel, "Troublemaker" från KennyK. Jag har målat henne med distresser. När man tar fram vattenpenseln och distresserna är det ju faktiskt rätt kul att måla! Blir så sällan bara.Dopkort händer det titt som tätt att jag gör! Har sagt ifrån mig beställningar på kort då jag har så lite pysseltid. Ett eller annat dopkort kan jag dock ta mig tid till, jag gör dem ju i stort sett på samma sätt. Jag behöver inte tänka på så mycket annat än dekorationerna, att göra en massa re-search tar en hel del tid.

När jag gör insidan väljer jag mellan två olika texter. "jag önskar dig inte guld mitt barn" eller "Gud som haver barnen kär".
Om Ni mot förmodan skulle sitta inne med en passande text i dopkort får Ni gärna dela med er!
Go´kväll!

Kram Kicki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar