torsdag 15 augusti 2013

Altrad tegelpanna

Jag har aldrig gjort en LO. Jag kanske aldrig kommer att göra en heller, vem vet. Men jag har altrat med ett foto... på en tegelpanna!

Först var jag tvungen att hitta en tegelpanna. Var i uthuset och fann en trasig. Men inte tillräckligt, så jag fick hjälpa till att trasa sönder den lite mer! ;) Sedan målade jag den med ett lager vit färg, liknande allmogefärg.
Torka... Bara att dekorera!Det blev ett ganska stort blomsterarrangemang, kunde lixom inte sluta! ;) Ett pärlspröt kom oxå med. Jag har haft lite stickles (Frosted lace) på rosorna, bara så man kan ana det. 
Spetsen runt fotot är köpt på Ica Maxi. Bra att det finns möjlighet att köpa scrapgrejer i matbutiken! Mindre bra att jag har 10 mil till närmsta Ica Maxi... Finns många bra-att-ha-saker där.
Blommorna med en liten pärla i mitten skickade jag efter från E-bay en gång. Bra att jag använder mina saker, efter typ ett år eller så! :p
Den virkade blomman har jag gjort själv, och satt en brads i mitten. 
Både fjärilen och trollsländorna är dies från Magnolia. Jag har pyntat dem med små halvpärlor. Jag har penslat på lite stickles här med, fast ett glittrigare sådant.Jag har lämnat ett vitt fält till höger om fotot. Anledningen är att jag eventuellt ska skriva dotterns namn eller typ "Angel" där, vertikalt. Eller så får det helt enkelt vara klart så.

Ha en fin sensommardag!
Kram Kicki  

3 kommentarer:

 1. Underbaraste tegelpannan jag någonsin sett!!! Jisses vad fin!! Dekorationerna är såå fina och passar så himla bra! Vad fint att sätta halvpärlor på fjärilen, det kommer jag att ta efter!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så snyggt gjord din tegelpanna är, snyggt med din fina dekoration, har inte försökt själv. Men din är som gjord av ett riktigt proffs. Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Wow! Så himla coolt att göra så här. Det måste du lära mej nån gång. / Kram

  SvaraRadera