onsdag 4 september 2013

Treårskalas

I helgen har vi haft treårskalas här i huset! Ja, det blev inte så stort pådrag eftersom vi (barnen) lyckades få höstblåsor tidigare under veckan. Har aldrig hört talas om det förut, men nu är epidemin äntligen över! Men det är ett annat kapitel.

Det blev ett lagom enkelt kort, lite pedagogiskt kanske, hihi! 
Tre blommor utstansade i olika mönsterpapper fick en varsin stor blingsten i mitten. Siffran 3 glittrar av stickles och "Grattis" är embossat med Distress embossingpulver. Ytan blir lite sandig så man känner att det är något strävare struktur på det embossade. Texten är upphöjd med 3d-kuddar.
 

Min lilla pingla är förtjust i "tjejiga" saker (jag vet, det ska vara genus-tänk nu) som glitter, rosa, dockor, nagellack, parfym... När hon fick ett par örhängen med Hello Kitty var hon salig! Clips än så länge, förstås!!
Balanscykelns färg var givetvis rååsa! ;)Och mamman i huset köpte present till sig själv oxå! Men det berättade hon inte för pappan...
 
God natt!
 
Kram Kicki


3 kommentarer:

 1. Så lekkert kort i fine farger!
  Det er best å tie stille om våres kjøp:))
  Klem fra Gunn

  SvaraRadera
 2. Så fint ditt kort är till dottern. Hoppas ni är bra nu. Och ditt köp är så superbra med present till sig själv ju , tycker mycket dem. Ha en underbar helg, kram Titti

  SvaraRadera
 3. Nydelig 3 års kort :)
  Lekkert pyntet.
  Klem Connie

  SvaraRadera